Mischa Veldhuis

Naast auteur van deze site ben ik, Mischa Veldhuis,  al jaren bezig met schrijven. Met een brede achtergrond communicatie heb ik daarom veel ervaring opgedaan de basis te leggen van veel online communicatie.

Recent ben ik een minder commerciële richting opgegaan, heb ik inmiddels de richting Politieke Theorieën afgerond en studeer ik nu verder.Hedendaags is er die onverminderde interesse in maatschappij, geschiedenis, sociologie en cultuur. Met deze insteek heb ik  bijvoorbeeld vele rondreizen gemaakt over de hele wereld. Tijdens al deze reizen verdiep ik mij in (wereld)religie, samenleving en de geschiedenis en dat brengt me naar alle hoeken van de wereld.Dit zijn de pijlers waarop ook hier Reminded and Rewinded is gebouwd.

Het voormalige muziekblog Reminded and Rewinded dan, het is sinds eind 2016 gestopt. Niet vanwege gebrek aan succes, integendeel, maar ik wilde een andere kant op qua schrijven. De afgelopen maanden heb ik geprobeerd het blog om te vormen, maar  uiteindelijk ben ik tot de conclusie gekomen dat Reminded and Rewinded moet blijven zoals het is. Inmiddels is er een nieuw blog, Mission Mischa. Daar is onder anderen hiernaast een glimp van te zien. De insteek is wat breder. Het heeft wat langere artikelen, is wat minder frequent,  de onderwerpkeuze is wat uitgebreider en de lay-out is zwart-wit. Het is te vinden op:

www. missionmischa.wordpress.com.

Wellicht zie ik je daar, anders veel plezier met deze site.

Mischa


Reminded and Rewinded ©