Mischa Veldhuis

Naast auteur van deze site ben ik, Mischa Veldhuis,  al jaren bezig met schrijven. Met een brede achtergrond communicatie heb ik daarom veel ervaring opgedaan de basis te leggen van veel online communicatie. Recent ben ik een minder commerciële richting opgegaan, heb ik inmiddels de richting Politieke Theorieën afgerond en studeer ik nu verder.

Hedendaags is er die onverminderde interesse in maatschappij, geschiedenis, sociologie en cultuur, ook pijlers van Reminded and Rewinded. Met deze insteek heb ik  bijvoorbeeld vele rondreizen gemaakt over de hele wereld. Tijdens al deze reizen verdiep ik mij in (wereld)religie, samenleving en de geschiedenis en dat brengt mer naar alle hoeken van de wereld.

Deze site is genoemd naar het voormalige muziekblog Reminded and Rewinded , dat heeft bestaan tot eind 2016.Dat blog staat nog steeds op de site, maar recent ben ik verder gegaan met Triple M. Dat staat voor Mischa, Music, More en heeft langere artikelen, is wat minder frequent,  de onderwerpen zijn wat breder en de lay-out is zwart-wit.


Reminded and Rewinded ©