Decennia

index

Reminded and Rewinded is een brede muzieksite dat door alle afgelopen decennia loopt, de muziek mee pakt, de tijdsgeest opsnuift en terugblikt.

Het graaft op, veegt het zand eraf en zet het opnieuw in de spotlights.  Daarmee pikt de site al jaren die vergeten artiesten en gebeurtenissen eruit.

In het menu hieronder zie je een overzicht van alle artikelen, overzichtelijk opgedeeld in de afgelopen decennia. Lees het verhaal over Penny Lane van The Beatles waarvan het singletje aan de muur hangt in de platenzaak waar het voor mij  allemaal begint in de muziekwereld. Kom meer te weten over Carl Douglas, die in 2009 al de trigger vormt voor deze site.

Met nu meer dan 500 artikelen, kun je urenlang lezen over 80’s iconen als Willem Ruis en Mr T, zijn er flashbacks van cruciale gebeurtenissen en zet er een kop koffie  bij, want daar is het volledige verhaal van Milli Vanilli. Verder krijg je antwoord op vragen zoals waarom Abba nooit officieel uit elkaar is gegaan,  waarom Queen een grote rol in het einde van de apartheid heeft gespeeld en waarom Madonna nooit de achtergrondzangeres van Patrick Hernandez is geweest.

Advertenties

Reminded and Rewinded ©