Superzusjes: Me & My

Ach,  Me & My. Ooit begonnen als de Supersisters en niet omdat het zo’n geweldige talenten zijn. De Deense zusjes Susanne en Pernille  Georgi voegen gewoon de eerste letters van hun voornamen samen. Tja,  één ding kan je wel zeggen :creatief gevonden.

De superzusjes krijgen precies in het midden van de jaren’90 bekendheid in Nederland en daar blijft het dan ook bij. De single Dub-I-Dub grijpt naast alle jaarlijsten en na twee andere pogingen verdwijnen de zusjes weer in het niets. Hoewel, in Japan zijn ze nog jaren populair, maar dat land is al jaren een toevluchtsoord voor vergeten acts. Daar kan men nog jaren afbouwen terwijl ze in Europa al hitarchief zijn.

De zusjes hebben in al die jaren een ding niet onder de knie kunnen krijgen, namelijk het winnen van een nationaal songfestival. De eerste poging is al ergens in de jaren ’90 en de tweede poging pas in deze eeuw.  Geen succes. ze eindigden onderaan. Maar driemaal is scheepsrecht: Susanne doet voor ‘het echie’ in 2009 mee namens Andorra . Nee, winnen doet ze ook nu niet.

De zusjes hebben ooit aangegeven dat ze wachten met hun beste werk als ze hun comeback maken. Ondanks dat ze weer  begonnen  zijn met optreden  en gezien het  laatste wapenfeit uit 2007 is het nog steeds wachten op die echte comeback.

Me and My

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s