Class of 1996…

Jullie wilden wat weten over ‘ dat internet’. In mijn tijd zijn er ietsjes meer mogelijkheden, maar verder komt het best op hetzelfde neer.  Ik blijf het zeggen, het is belangrijk dat jullie beschikken over een goede computer. Het liefst een 386 processor en op de harddisk moet 10 mb vrije ruimte zitten.  Dat zit wel goed, de meesten van jullie hebben immers Windows 3.11 of Windows 95 geïnstalleerd. Let’s go.

Netscape

Op de startpagina van de Netscape Navigator hebben jullie al kunnen zien wat je allemaal met die blauwe woorden kan doen. Maar laten we gewoon wat zoeken. Nee, dat hoeven jullie niet zelf te doen. Ben je gek, al die duizenden sites zelf doorzoeken. Doen jullie toch ook met zoekmachines? Laten we Goog..  Infoseek nemen. Typ maar ‘Sandra Bullock’ in en maak een keuze hoeveel resultaten je wilt hebben. Ik denk dat 25 meer dan genoeg is. Dan enter, ja.

Geocities

Ok.haal nu gauw even koffie en je zult zien dat met die modems de resultaten al snel zullen verschijnen. Ja inderdaad, Sandra heeft in jullie tijd maar liefst 800 pagina’s. ben ik met jullie eens, dat is wel erg veel. Wat? Oh, In mijn tijd een paar meer. Ja, ze maakt nog steeds films. Trouwens, jullie kunnen trouwens zelf ook zo’n gave site over Sandra of over jezelf in elkaar zetten. Zoek maar Wordpr…. Geocities  op. Ik zal de rest van de tips wel mailen naar Hotmail. Hot..mail.  Kun je elkaar berichten sturen. Elektronisch.Laat maar.

Maar wat vinden jullie van dat internet?  Ja, gaat wat groter worden. En het is inderdaad best handig naslagwerk voor spreekbeurten. Zijn jullie nog op die site van Geocities gekomen? Nee, nog niet? Niks aan de hand, internet doet het nog. Het is een Amerikaanse pagina, waarschijnlijk zijn ze nog niet wakker daar. Dan zijn de binnenhaaltijden altijd wat langer. . Tip voor de future: Probeer het vanavond nog maar een keer, zijn de belkosten meteen ook lager.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s