Patrick Swayze -She’s like the wind(1988)


Schoenmaker houd je bij je leest. Doe alleen waar je goed in bent of het publiek denkt waar je goed in bent. Ga geen gekke dingen doen.Toch zijn er zoveel mensen die dit niet begrijpen: Aandachtsorgel Paris Hilton kan niet zingen, actrice Hillary Duff kan niet zingen, acteur William Shatner kan niet zingen, acteur Eddie Murphy kan niet zingen, zangeres Jennifer Lopez kan niet acteren en acteur Steven Seagal kan zowel niet zingen als acteren.Er zijn uitzonderingen.

Uitzonderingen

Patrick Swayze  kon het allebei namelijk wel. Op 14 september 2009 is hij overleden, een goede acteur die wél kon zingen. Al in de 80’s bekend van Nortth and South (Avro), heeft hij meerdere soundtracks geschreven en ingezongen. Helaas reikte er maar 1 plaat de top 40. Dat was in 1988, Hij kreeg op deze plaat hulp van Wendy Fraser en de plaat kwam van de Dirty Dancing-soundtrack. Niet alleen als album was het succesvol, maar ook de singles die van het album werden gereleased.

I’ve had the time of my life

Die van Patrick was een hit, maar de succesvolste was die natuurlijk van Bill en Jennifer, met op de b-kant ‘Love Is Strange’ van Mickey & Sylvia. Maar goed, Patrick deed zijn ding tot het laatst goed en profileerde op deze single als zingende acteur. Ok, met een beetje medewerking van mede-songwriter Stacy Widelitz piekte hij op de 10e plek in de enige echte. En terecht.
Vastleggen in volledig scherm 3-11-2015 214348

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s